Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Overwatch Hero Orisa onthuld

Eerste nieuwe tank voor de game.

Blizzard Entertainment maakt bekend dat Orisa het volgende personage voor Overwatch is. Orisa is een vrouwelijke robot en de eerste nieuwe tank voor de game.

Orisa is volgens de studio traag maar robuust. Zo is je snelheid beperkt wanneer je je primaire wapen gebruikt. Daartegenover neutraliseert de vaardigheid Fortify effecten die je bewegingsvrijheid inperken. De vaardigheid verlaagt tevens inkomende schade.

Orisa krijgt ook Protective Barrier, een beschermende bubbel die je teamgenoten beschermt. Met deze vaardigheid wil de ontwikkelaar van het personage een 'anker maken waarrond je team is gebouwd', vergelijkbaar met de rol die Reinhardt momenteel invult.

Halt! is een vaardigheid waarmee je een explosie creëert die vijanden naar zich toe trekt. Dat stelt je in staat om snel de positionering van je tegenstanders te wijzigen.

Als ultimate ability krijgt Orisa Supercharger. Daarmee plant ze een toestel neer dat nabije teamgenoten extra schade laat doen. Tegenstanders kunnen dit toestel evenwel vernietigen.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer Orisa speelbaar is. In tussentijd lees je hier nog eens onze Overwatch review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties