Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Nintendo Direct aangekondigd

UPDATE: bekijk de aflevering hier vanaf 23:00!

UPDATE: De nieuwe Nintendo Direct-uitzending gaat vandaag om 23:00 Nederlandse tijd van start. Je kunt de uitzending hier volgen.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Nintendo maakt bekend dat het bedrijf op donderdag 12 november een nieuwe Nintendo Direct uitzendt. De uitzending begint om 23:00 uur Nederlandse tijd en is te bekijken via het Nintendo Twitch-kanaal.

De nieuwe Nintendo Direct is de eerste uitzending die het bedrijf organiseert sinds de dood van Nintendo-topman Satoru Iwata. Het voormalige hoofd van Nintendo presenteerde tot zijn overlijden altijd een deel van elke Nintendo Direct.

Nintendo of Europe-baas Satoru Shibata neemt de presentatie van de nieuwe Nintendo Direct op zich. Shibata was eerder al te zien in stukken van Nintendo Direct-afleveringen die specifiek op Europa gericht waren.

Het is op dit moment nog niet bekend welke games er allemaal in de uitzending besproken worden. Nintendo laat echter wel weten dat het bedrijf een 'aantal updates voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS' op het programma heeft staan.

Watch live video from NintendoEurope on www.twitch.tv


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties