Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Need for Speed heet The Run

Racen van San Francisco naar New York.

Uit het niets heeft uitgever EA op haar officieel YouTube-kanaal een trailer van Need for Speed: The Run geplaatst.

Samen met de teaser trailer vertelde EA het volgende: "Het heet The Run. Een wetteloze race met een hoge inzet doorheen het ganse land. De enige manier om je leven terug te krijgen is door als eerste van San Francisco naar New York te racen." En daarmee weten we meteen dat The Run zich in Amerika af zal spelen.

Maar de informatie gaat verder. "Er zijn geen snelheidslimieten. Geen regels. Geen bondgenoten. Alles wat je hebt zijn je rijvaardigheid en doorzettingsvermogen terwijl je het opneemt tegen honderden van 's werelds meest beruchte bestuurders op de meest gevaarlijke wegen van het land."

Op het einde van de trailer blijkt dat we Need for Speed: The Run op 18 november 2011 in de winkelrekken mogen verwachten, en dat voor de PS3, X360, PC, Wii en zelfs de gloednieuwe 3DS. En daarmee stopt het officiële bericht, waardoor het volgende als speculatie gezien mag worden.

De kans is erg groot dat The Run in ontwikkeling is bij ontwikkelaar EA Black Box, de jongens en meisjes die ons in het verleden ook al de geniale Need for Speed: Underground reeks brachten en de laatste jaren vooral bekend zijn geworden met hun al even degelijke Skate-games.

Zonder enige twijfel krijgen we meer informatie over Need for Speed: The Run op de aankomende E3. Tot dan mag je je vergapen aan de toch wel coole teaser trailer.

De teaser trailer voor Need for Speed: The Run.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen