Skip to main content

Nieuwe Modern Warfare map bevat ontploffende ratten

Maar op de goede manier.

De Call of Duty: Modern Warfare Season 4: Reloaded update van gisteren voegde een nieuwe map toe aan de game, en die kampt met een serieus rattenprobleem. De map bevat namelijk ontploffende ratten.

De nieuwe Cheshire Park map vindt plaats in een deel van Londen. Daar kun je mits wat extra werk een leuke easter egg activeren.

In het midden van de map staat er een standbeeld van de rattenvanger van Hamelen, de figuur uit de sprookjes die door op zijn fluit te spelen alle ratten uit een dorp weglokte.

Wie rattenvangers ziet, vindt ratten.

Wie goed oplet, kan op de map vijf muizenvallen vinden. Er verschijnt er maar één tegelijk, dus als je een val ziet moet je erop schieten om de volgende te laten verschijnen. Als je op alle muizenvallen schiet, verschijnt er op die locatie een stuk kaas.

Als je dat stuk kaas opraapt, zal ergens anders op de map een grote blok kaas verschijnen. Ook die moet je vinden en oprapen.

Als je dat laatste grote stuk kaas naar het standbeeld brengt, dan zal het standbeeld een klein leger aan ratten oproepen.

De muizenvallen verschijnen op willekeurige plekken op de map.

Die ratten ontploffen vervolgens in een kleurrijke wolk van confetti. Oooh!


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Read this next