Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Medal of Honor: Warfighter details

Heeft co-op, one shot kill mode en is gebaseerd op echte gebeurtenissen.

Er zijn nieuwe details opgedoken over de nieuwe Medal of Honor-game die EA in de maak heeft. Vorige week werd nog bekend gemaakt dat de game Medal of Honor: Warfighter zal gaan heten en in oktober van dit jaar in de winkel zal liggen.

Nu meldt Official Xbox Magazine dat de game de authentieke sfeer uit de vorige Medal of Honor zal behouden en waargebeurde verhalen zal vertellen die de Tier 1 Operatives hebben meegemaakt. De Tier 1 Operatives zullen zich niet meer beperken tot de Amerikaanse, ook de Britse SAS, Duitse KSK, Poolse Grom en de Australische SASR zullen een rol spelen in het verhaal. Preacher, Voodoo en Mother uit de vorige Medal of Honor keren ook terug.

Verder zal Medal of Honor: Warfighter ook co-op ondersteuning kennen, al is nog niet bekend in welke mate, en een one shot kill mode die de gameplay realistischer moet maken.

Veel info over het verhaal is er nog niet, buiten dat we langs Isabella City zullen passeren, een overstroomde stad in de Filipijnen.

Op 6 maart houdt Electronic Arts een speciaal evenement op de Game Developers Conference waar we meer te weten zullen komen over Medal of Honor: Warfighter.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties