Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Mario Kart 8 Deluxe tracks ook online speelbaar wanneer je de DLC niet bezit

Genereus van Nintendo.

Vorige week kondigde Nintendo aan dat Mario Kart 8 Deluxe een uitbreiding krijgt met maar liefst 48 nieuwe tracks. Nu blijkt dat spelers die de DLC niet hebben, onder bepaalde omstandigheden alsnog op die tracks kunnen racen.

Vanaf 18 maart kan iedereen met de eerste nieuwe tracks aan de slag in lokale of online Friends en Rivals races, zolang één van de spelers de Booster Course Pass of een Nintendo Switch Online + Expansion Pack lidmaatschap heeft.

Vanaf 22 maart worden de nieuwe tracks ook toegevoegd aan de willekeurige selectie van tracks wanneer je online Global of Regional races betwist.

Ter herinnering: de 48 tracks van de Mario Kart 8 Deluxe DLC worden in 6 verschillende golven uitgerold tussen nu en eind 2023. De eerste golf bevat onder andere geremasterde versies van Coconut Mall, Choco Mountain en Tokyo Blur.

Heb je de game nog niet gespeeld? Lees dan zeker een Yvo zijn Mario Kart 8 Deluxe review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties