Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Mafia: Definitive Edition gameplay getoond

Verloren hemel herontdekt.

Uitgever 2K Games en ontwikkelaar Hangar 13 onthullen via een trailer van veertien minuten nieuwe gameplaybeelden van Mafia: Definitive Edition. Daarnaast toont de trailer ook hoe de remastered versie helemaal van nul is opgebouwd.

Zo is de game helemaal opnieuw ontwikkeld in de Mafia 3-engine, inclusief verbeterde lichteffecten. Ook de motion capturing van de belangrijkste personages is overgedaan. Daarnaast voegt de Definitive Version ook enkele nieuwe voertuigen toe, waaronder motorfietsen.

Cover image for YouTube videoMafia: Definitive Edition - 4K Gameplay Reveal (Mafia 1 Remake)

In de trailer krijgen we ook een eerste blik op de herwerkte versie van de 'Trip to the Country' missie. Daarin loopt een drankdeal op het platteland helemaal fout.

Mafia: Definitive Edition komt op 25 september uit, nadat 2K Games eerder verplicht was om de release uit te stellen omwille van de coronacrisis. Intussen weten we ook dat Mafia: Definitive Edition aanpasbaar politiegedrag bevat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mafia: Definitive Edition

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties