Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe live-action Street Fighter-film in de maak

Wordt hopelijk legendarisch.

Er is een nieuwe live-action film gebaseerd op Street Fighter in de maak. Dat nieuws is bekendgemaakt via het officiële twitterkanaal van de franchise.

Het nieuws volgt amper een dag nadat bekend werd gemaakt dat de rechten voor het maken van films en series gebaseerd op Street Fighter vanaf nu in handen zijn van Legendary Entertainment. Dat bedrijf zal samen met Capcom aan de nieuwe film werken.

Aangezien de rechten pas heel recent zijn overgedragen, is de kans klein dat we snel concrete informatie over de nieuwe film krijgen. Wij kijken echter al uit naar een mogelijk vervolg op de eerste film uit 1994 met Jean-Claude Van Damme en Kylie Minogue. Die maakte destijds weinig indruk, maar verwierf doorheen de jaren wel een zekere cultstatus.

De nieuwste game in de Street Fighter-reeks komt op 2 juni uit. Yvo's eerste indruk lees je alvast in zijn Street Fighter 6 preview.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Street Fighter 6

PS4, PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties