Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe LEGO Star Wars komt eraan

Deze keer rond de TV-reeks 'The Clone Wars'

Er lijkt geen einde te komen aan de LEGO-games van ontwikkelaar TT Games, en daar zijn we niet bepaald rouwig om. Telkens weer weet deze studio een bekend universum om te toveren tot een aaibare, hetzij blokkerige game waarin humor en leuke gameplay centraal staan. Eind vorig jaar konden we nog aan de slag gaan met LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues - het spel ging aan de haal met een degelijke zeven -, terwijl we in mei de LEGO-versie van Harry Potter mogen verwelkomen.

Vandaag laat TT Games in samenwerking met LucasArts weten der nóg een LEGO-game in de maak is, meer bepaald rond de TV-reeks Star Wars: The Clone Wars. Het spel zal tijdens de eerste vijf seizoenen van de geanimeerde serie plaatsvinden, met daarin personages uit de reeks en uit voorgaande LEGO Star Wars titels.

Het is nog even wachten op de eerste beelden van LEGO Star Wars III: The Clone Wars, maar we kunnen jullie nu al verklappen dat de stijl er bekend uit zal zien. De game zal nog dit najaar in de winkels te vinden zijn, en dat voor alle platformen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Reacties