Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe legendarische sets in Diablo III

Patch 2.2.0 voegt nog meer toe.

De aankomende Diablo III patch 2.2.0 voegt nieuwe content toe aan de game. Dat maakt Blizzard via zijn website bekend.

Zes nieuwe legendarische item-sets worden met de patch toegevoegd. Daarnaast krijgen item-sets Zunimassa's Haunt, Raiment of a Thousand Storms, Roland's Legacy, Tal Rasha's Elements, Inna's Mantra, Natalya's Vengeance en Immortal King's Call een herontwerp.

Tevens krijgt de game een nieuw bounty-type. In 'Exploration' moet je een gebied ontdekken en NPC's redden. In totaal worden er veertien nieuwe missies aan de campagne toegevoegd. De nieuwe bounties zijn ook speelbaar in Adventure Mode.

Ten slotte voegt Blizzard nieuwe tilesets aan de Nephalem en Greater Rifts toe. Gebieden gebaseerd op Fields of Misery, Festering Woods, Stinging Winds en Fields of Slaughter maken hun opwachting.

Patch 2.2.0 is momenteel in ontwikkeling en wordt binnenkort aan de Public Test Region toegevoegd. De volledige lijst met aanpassingen vind je op Battle.net.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties