Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Lara Croft-game draait rond co-op

Gamebabe verkent nieuwe horizonten.

Vier dagen geleden werd Lara Croft and the Guardian of Light aangekondigd, en onlangs kregen we nog enkele sappige weetjes omtrent de nieuwe game te horen. We mogen een totaal ander speltype verwachten: we zullen namelijk tijdens het spelen op de personages neerkijken (isometrisch camerastandpunt), hetgeen van pas zal komen aangezien de game focust op co-op.

Jawel, Lara met een vriend delen, die in de huid kruipt van een personage genaamd Totec, zal voor het eerst tot de mogelijkheden behoren, zowel online als offline. Het zal ook mogelijk zijn om alleen te spelen, met een bot als compagnon. De game zal draaien rond het samen oplossen van puzzels in een arcadeachtige omgeving.

Lara Croft and the Guardian of Light zal je enkel kunnen downloaden, vermoedelijk via de PS3, Xbox 360 en PC. Crystal Dynamics is ondertussen ook al bezig aan een nieuwe ‘volwaardige’ Tomb Raider.

Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties