Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe kleuren en Circle Pad Pro voor de Nintendo 3DS XL

Plus speciale Monster Hunter en Fire Emblem bundels.

Er zijn twee nieuwe versies van de Nintendo 3DS XL in ontwikkeling. Naast de blauwe, de grijze en de rode handheld komen er binnenkort een zwarte en een witte variant bij. Dat maakte Nintendo gisteravond bekend. De witte XL komt op 15 februari uit, en de zwarte volgt op 28 maart.

Ook heeft de uitgever bevestigd dat de XL-versie van de Circle Pad Pro onderweg is naar Europa. Die komt op 22 maart uit en is onder andere te gebruiken voor Monster Hunter 3 Ultimate.

Over die titel gesproken, op diezelfde datum wordt die game gelanceerd voor de Nintendo Wii U en de Nintendo 3DS. Er is een beperkte oplage bundels onderweg voor beide systemen. De Wii U-bundel bevat een zwarte Wii U, een zwarte Wii U Controller Pro en natuurlijk de game. De Nintendo 3DS XL-bundel bevat een zwarte versie van de handheld, en de game staat daar al op geïnstalleerd.

Tenslotte maakte Nintendo bekend dat de Fire Emblem: Awakening vanaf 19 april beschikbaar zal zijn en dat ook deze wordt gelanceerd in een gelimiteerde bundel. Deze wordt geleverd met een blauwe 3DS XL, met aparte Fire Emblem opdruk op de bovenkant.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties