Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Kane & Lynch nu officieel

Heet 'Dog Days', verschijnt volgend jaar.

Vier maanden geleden, toen Eurogamer België ongeveer net begon, lieten we jullie weten dat IO Interactive de naam 'Kane & Lynch 2: Dog Days' had laten vastleggen. Nu heeft de ontwikkelaar in samenwerking met de verantwoordelijke uitgever, het kakelverse Square Enix Europe (vroeger Eidos), dan eindelijk een officieel persbericht losgelaten waarin ze aankondigen dat de game wel degelijk in ontwikkeling is.

Kane & Lynch 2: Dog Days zal een ruwe en brutale shooter worden waarin spelers terecht zullen komen in een intens verhaal, met in de hoofdrol twee van de meest gestoorde spelpersonages ooit. De setting is deze keer de onderwereld van Shanghai en het ondersteunende concept leent veel aspecten die we terugvinden in user-generated documentaires. Intensiteit en realisme zijn twee kernwoorden die IO Interactive en Square Enix Europe extra willen onderstrepen. Tot zover de pure PR-praat.

De game zal in de loop van 2010 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc verschijnen. Waarschijnlijk krijgen we binnenkort meer te zien van het spel.

Getagged als

Reacties