Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Info Layton and the Mask of Miracles

3DS-game krijgt o.a. 1 jaar lang DLC!!

Level 5 heeft duidelijk vertrouwen in de Professor Layton serie. Niet enkel zullen we in Europa binnenkort kennis mogen maken met het derde deel, genaamd The Unwound Future, in Japan verschijnt dit jaar nog een vijfde deel voor de DS. Wanneer wij met de laatste twee DS-games rond Professor Layton kennis mogen maken is niet duidelijk, maar we kunnen jullie alvast wel wat nieuwe informatie geven over de professor zijn avontuur op de in maart verschijnende 3DS!

Het spel zal door het leven gaat als Professor Layton and the Mask of Miracles en zal qua verhaal een jaar na de initiële ontmoeting tussen Layton en zijn hulpje Luke plaatsvinden. Er zullen verder twee tijdlijnen in het spel naar voren komen: eentje met een volwassen Layton, en eentje met een wat jongere Layton.

Wat ons vooral als muziek in de oren klinkt is dat deze 3DS-game een volledig jaar lang, elke dag, voorzien zal worden van downloadable content in de vorm van een nieuwe puzzel! We vielen even uit onze stoel toen we dit nieuws hoorden.

Level 5 gaf verder toe dat Professor Layton and the Mask of Miracles eigenlijk eerst voor de DS zou verschijnen. "We zijn in het midden van de ontwikkeling van deze game helemaal opnieuw begonnen," liet met tijdens het Vision Event te Japan weten.

Voorlopig nog geen enkel spoor van een releasedatum rond Professor Layton and the Mask of Miracles. Gelukkig hebben we wél al een trailer voor jullie klaar!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen