Skip to main content

Nieuwe info over gebieden en dungeons in Final Fantasy 14: Stormblood

Nobuo Uematsu componeert het muzikale thema.

Er is nieuwe informatie over de gebieden en dungeons in de Final Fantasy 14: Stormblood-uitbreiding beschikbaar. Square Enix onthulde de details tijdens het Final Fantasy 14 Fan Festival in Frankfurt, Duitsland.

Allereerst laat regisseur Naoki Yoshida weten dat je niet alleen Ala Mhigo, maar ook het Doma-gebied vrijspeelt. In Doma ligt onder andere de havenstad Kagune in eilandenketen Hingashi.

In Yanxia lopen veel vijanden rond om tegen te vechten. Shirogane is het vierde residentiële district, hoewel het aanschaffen van huizen niet direct bij lancering beschikbaar is.

Bekijk op YouTube

De uitbreiding introduceert het nieuwe Kojin-ras. Dat zijn handelaren die je om en nabij de Ruby Sea tegenkomt. Zij aanbidden de Primal Susano, Lord of the Revel. Susano is na Ravana de tweede speciaal voor Final Fantasy 14 ontworpen Primal.

Nobuo Uematsu componeert het muzikale thema voor de uitbreiding. Susan Calloway voert zijn compositie uit. Het nummer gaat over menselijkheid, zwakte en kracht.

Eerder onthulde Yoshida de nieuwe Samurai Class voor Final Fantasy 14: Stormblood. De Final Fantasy 14: Stormblood release is in juni.

Read this next