Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe in-game trailer Assassin's Creed Valhalla getoond

In-game beelden, maar geen gameplay.

Er is een eerste in-game trailer voor Assassin's Creed Valhalla getoond. De trailer deed zijn debuut in de Inside Xbox Livestream.

In de trailer zien we voor het eerst in-game beelden van de volgende Assassin's Creed, en krijgen we een eerste indruk van hoe de game eruit zal zien op de Xbox Series X.

De game toont het vertrek van de vikingen uit Scandinavië en hun aankomst in het middeleeuwse Engeland. Dorpen worden geplunderd, kastelen worden bestormd. Zoals verwacht krijg je indrukwekkende panorama's van uitgestrekte groene landschappen, waaronder Stonehenge.

Na een aantal zonovergoten reizen in Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Oddyssey zal Valhalla plaatsvinden in een meer duistere wereld, gevuld met heidense en Christelijke symboliek.

De Assassin's Creed Valhalla release is dit najaar op Xbox Series X, PlayStation 5, pc, Xbox One, PlayStaton 4 en Stadia.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties