Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe in-game trailer Assassin's Creed Valhalla getoond

In-game beelden, maar geen gameplay.

Er is een eerste in-game trailer voor Assassin's Creed Valhalla getoond. De trailer deed zijn debuut in de Inside Xbox Livestream.

In de trailer zien we voor het eerst in-game beelden van de volgende Assassin's Creed, en krijgen we een eerste indruk van hoe de game eruit zal zien op de Xbox Series X.

De game toont het vertrek van de vikingen uit Scandinavië en hun aankomst in het middeleeuwse Engeland. Dorpen worden geplunderd, kastelen worden bestormd. Zoals verwacht krijg je indrukwekkende panorama's van uitgestrekte groene landschappen, waaronder Stonehenge.

Na een aantal zonovergoten reizen in Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Oddyssey zal Valhalla plaatsvinden in een meer duistere wereld, gevuld met heidense en Christelijke symboliek.

De Assassin's Creed Valhalla release is dit najaar op Xbox Series X, PlayStation 5, pc, Xbox One, PlayStaton 4 en Stadia.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen