Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe horrorgame voor X360 in de maak

Mysteries oplossen als FBI-agent.

Ignition en Marvelous Entertainment, twee studio's die in het verleden al hebben samengewerkt om Muramasa: The Demon Blade en Arc Rise Fantasia te ontwikkelen laten vandaag weten dat ze aan een gloednieuwe horrorgame voor de Xbox 360 aan het werken zijn. Ze hebben het spel de titel Deadly Premonition meegegeven, en het gaat om een third-person survival horror game.

Ontwikkelaar van dienst is Access Games, een bedrijf dat voorlopig nog niet veel noemenswaardige titels op de markt heeft gebracht. Of Deadly Premonition voor hun doorbraak zal zorgen kunnen kunnen we nog niet zeggen gezien er momenteel erg weinig geweten is over de game. Hidetaka Suehiro van Access Games wist enkel het volgende los te laten: "We hebben de graphics en gameplay van Deadly Premonition zo ontworpen dat ze op een unieke manier bepaalde emoties zullen opwekken bij elke speler".

Verder laat de man weten dat het spel uitgerust zal zijn met een prachtig einde, als je dat tenminste ooit te zien zult krijgen door een mysterie op te lossen. Spelers kruipen namelijk in de huid van FBI-agent Francis York Morgan die "een veelheid aan raadsels in een verlaten, landelijk stadje moet oplossen".

Wanneer we Deadly Premonition voor de Xbox 360 in Europa mogen verwachten is nog niet duidelijk. Volgens onze bronnen zal het spel hier echter uitgebracht worden als Rainy Woods.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen