Skip to main content

Nieuwe Halo Infinite campaign beelden getoond

Zoete vooruitgang.

Microsoft en 343 Industries hebben een nieuwe trailer van 6 minuten voor Halo Infinite onthuld. Daarin wordt meer toelichting gegeven bij de campaign van de game. Het is intussen al meer dan een jaar geleden dat we daar nog beelden van te zien kregen

De laatste trailer kreeg heel wat kritiek van de fans. Zo zag de game er grafisch weinig indrukwekkend uit en oogden de omgevingen en vijanden ongeïnspireerd. Het lijkt er op dat 343 Industries het afgelopen jaar niet heeft stilgezeten, want de nieuwe trailer ziet er een stuk indrukwekkender uit.

In de trailer krijg je een eerste indruk van de meer open levels in Halo Infinite en de verschillende manieren waarop je deze te voet of met je WASP of Warthog verkent. Op de wereldmap zijn ook tal van collectables en extra missies te vinden.

Bekijk op YouTube

Daarnaast worden ook je nieuwe AI bondgenoot 'The Weapon' en enkele nieuwe vijanden voorgesteld. Ten slotte heeft ook 'Craig', de vijand die na de vorige trailer veel kritiek kreeg omwille van zijn saaie uiterlijk, een nieuwe look met ruige baard gekregen.

Halo Infinite komt op 8 december uit voor pc, Xbox One en Xbox Series X/S. Tussen die verschillende platformen is er bovendien ook cross-play en cross-progression. Vorige week maakte Microsoft ook al de Halo Infinite pc-features bekend.

Read this next