Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe GTA 5 easter egg gevonden

Bigfoot vs Beast.

Jaren na de release van Grand Theft Auto 5 hebben fans een nieuwe easter egg in de vorm van de The Beast in de game gevonden.

De zoektocht naar dit geheim begon verleden jaar met de ontdekking van de GTA 5 Bigfoot easter egg en de jacht op de gouden peyote-planten.

Maar volgens fans duidde de programmeercode van GTA 5 op een ander geheim.

Gamesite Kotaku vertelt over de zoektocht die hierna volgde. Spelers spitten de code van de game steeds uit na elke update, in de hoop zes andere peyote planten te vinden. Deze moeten onder specifieke omstandigheden en in volgorde gegeten worden.

Dit is erg lastig tijdens een normale speelbeurt, dus moesten ze de spelwereld manipuleren. Ondertussen liet Rockstar verschillende hints in de game verschijnen om de fans te vertellen dat ze dichter bij het geheim kwamen.

Het resultaat zie je in onderstaande video. De jacht op en gevecht met The Beast, een personage gebaseerd op de film Teen Wolf met Michael J. Fox. Versla hem om de skin in de Director Mode te gebruiken.

Leuke easter eggs zijn altijd fin om te vinden, maar wanneer vinden we nu eens nieuwe GTA 5 cheats?

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties