Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Gotham Knights cinematic draait rond Court of Owls

Oehoe.

Ontwikkelaar Warner Bros. Games heeft tijdens de DC FanDome-livestream een nieuwe Gotham Knights cinematic trailer onthuld. Die draait rond de georganiseerde misdaadgroep Court of Owls.

Penguin waarschuwt in de trailer hoofdpersonages Nightwing, Batgirl, Robin en Red Hood voor de geheime misdaadorganisatie die bestaat uit de rijkste families van Gotham. De protagonisten leggen die waarschuwing echter naast zich neer en proberen de organisatie toch te infiltreren. Dat loopt echter niet zoals gepland waardoor onze helden in de problemen komen.

In een tweede behind the scenes trailer vertelt Warner Bros. Games de geschiedenis van de Court of Owls. Verder krijg je ook een voorsmaakje van wat je allemaal tegenkomt en tegen wie je moet vechten wanneer je de organisatie probeert te infiltreren.

Onlangs stelde Warner Bros. de Gotham Knights release uit. De game komt nu ergens in 2022 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties