Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe gameplaybeelden Persona 4: Dancing All Night onthuld

Dans al je zorgen weg.

Ontwikkelaar Atlus onthult nieuwe beelden van rhythm-game Persona 4: Dancing All Night.

Dancing All Night speelt zich af na de gebeurtenissen van de Japanse role-playing game Persona 4. Ex-popidool Rise Kujikawa keert terug naar de wereld van entertainment en hoort geruchten over een vreemde video op een website die de kijkers naar een andere wereld transporteert. Leden van de J-Pop idolengroep Kanamin Kitchen zijn al op raadselachtige wijze verdwenen.

Net als in Persona 4 ga je de strijd aan met Shadows, maar op een andere manier dan voorheen. Door op de juiste maat van de muziek te dansen in de mysterieuze wereld van de Midnight Stage, versla je Shadows met Rise en de zeven andere leden van Persona 4's Investigation Team.

Persona 4: Dancing All Night is vanaf 25 juni verkrijgbaar in Japan voor de PlayStation Vita. Atlus laat weten de game dit jaar in Noord-Amerika uit te brengen, maar een Europese release is nog niet bevestigd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties