Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe game Insomniac in najaar 2009

Quest for Booty eindigt met teaser.

Het lijkt wel alsof PlayStation Network en Xbox Live Arcade de laatste tijd elke dag in het nieuws verschijnen. Terwijl we bij de lancering van de PlayStation 3 en Xbox 360 nog dachten dat downloadable games wel geinig zouden zijn, blijkt nu dat steeds meer ontwikkelaars zich serieus bezighouden met het ontwikkelen van spellen die enkel digitaal te verkrijgen zijn.

Zo zal ontwikkelaar Insomniac binnen enkele dagen Ratchet & Clanck: Quest for Booty op PlayStation Network lanceren, een vervolg op het populaire platformspel Tools of Destruction dat uitkwam toen de PlayStation 3 net in de winkels lag. Ondertussen heeft menig journalist Quest for Booty al kunnen spelen en natuurlijk hebben sommigen het einde van het spel al voorbij zien komen. Wees gerust, we gaan de verhaallijn niet voor jullie verpesten door de laatste scène te verklappen, maar we lichten toch een klein tipje van de sluier.

Alweer wat om naar uit te kijken in 2009

Helemaal aan het einde van Quest for Booty, wanneer zowat alle belangrijke informatie achter de rug is, heeft ontwikkelaar Insomniac nog een 'verborgen' boodschap in het spel gestopt. Spelers krijgen namelijk als laatste beeld een landkaart te zien waarop "The quest continues in fall 2009" te lezen staat.

Volgens ons kan dit niets anders betekenen dan dat we in het najaar van 2009 een gloednieuw deel binnen de Ratchet & Clank-reeks mogen verwachten. Het zou natuurlijk ook kunnen dat Insomniac ons warm wil maken voor Uncharted 2, maar het lijkt wat onwaarschijnlijk om dat te doen aan het einde van een game rond het olijke duo Ratchet & Clank. Hopelijk laat Insomniac snel meer los over hun volgende spel.

Reacties