Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe game Darkworks heet Black Death

Zal horror-FPS voor PS3, X360 en PC worden.

Darkworks, een ontwikkelstudio, doet misschien niet meteen een belletje bij je rinkelen, maar dit zijn de jongens en meisjes die ons in een vorig leven nog het aangrijpende Cold Fear en Alone in the Dark: New Nightmare brachten. Meer zelfs: Darkworks is de studio die voor een lange tijd aan het mysterieuze A am Alive in opdracht van Ubisoft gewerkt hebben.

Waar die laatstgenoemde game gebleven is vragen we ons nu nog steeds af, maar we kunnen jullie alvast wél laten weten dat Darkworks niet blijft wachten op een teken van leven. Zopas heeft de studio namelijk Black Death aangekondigd, wat een gloednieuwe survival horror shooter voor de PS3, X360 en PC moet worden.

Wat we precies mogen verwachten van Black Death is niet duidelijk, maar op de officiële website van het spel heeft men het onder andere over "mist die met jou speelt, maar jij ook met de mist". Verder zijn er nog heel wat meer flarden aan vage informatie te vinden op de pas gelanceerde webstek, maar wij willen jullie vooral de eerste teaser trailer van het spel laten zien...al maakt dat ons ook niet bepaald wijzer.

Wanneer Black Death in de winkelrekken te vinden zal zijn is nog niet geweten.

De eerste teaser trailer voor Black Death van ontwikkelaar Darkworks.
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties