Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe footage van The Witcher 2

Stiekem opgenomen tijdens presentatie.

Herinner je je nog het nieuwsbericht midden september waarin we het hadden over de eerste 'gelekte' beelden van The Witcher 2? Wel, vandaag duikt er alweer een filmpje op het internet op rond de nieuwe game van ontwikkelaar CD Projekt, en opnieuw gaat het om beelden die eigenlijk nog niet publiek gemaakt mogen worden.

CD Projekt gaat dit alles echter niet tegen en verwees ons simpelweg door naar het bewuste beeldmateriaal. In het filmpje zien we hoofdpersonage Geralt doorheen een levendig dorpje lopen, waarna hij het opeens tegen een gigantisch zeemonster opeens. Op de achtergrond horen we een van de ontwikkelaars commentaar geven, maar gezien dit in het Pools is worden we daar niet echt wijzer van.

CD Projekt geeft zelf aan "nog veel werk" te hebben, waardoor we niet met zekerheid kunnen zeggen wanneer The Witcher 2: Assassins of Kings in de winkelrekken zal verschijnen. Ook is het nog niet duidelijk voor welke platformen het spel zal verschijnen, al is het nu al zeker dat de PC deze nieuwe Westerse RPG zal huisvesten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen