Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Final Fantasy naar de DS

Is een spin-off van deeltje vier.

Square Enix heeft laten weten dat ze Final Fantasy: The 4 Heroes of Light dit najaar zullen uitbrengen binnen onze contreien. In Japan kan men al sinds oktober met de titel aan de slag gaan, maar zoals altijd hebben Japanse RPG's wat langer nodig om de oversteek richting Europa te maken.

Het spel zal een spin-off worden van Final Fantasy IV, een game die al een tijdje beschikbaar is in de vorm van remake voor de DS. In The 4 Heroes of Light zullen we hoofdpersonage Brandt ontmoeten die een prinses uit de klauwen van The Witch of the North moet redden. Onderweg zal hij drie andere groepsleden ontmoeten die hem tijdens zijn queeste zullen bijstaan.

De maker van het spel liet tijdens een persconferentie weten dat de titel uitgerust zal zijn met dezelfde "storybook feel" die we reeds mochten aanschouwen in Final Fantasy III & IV voor de DS. Ook zullen er opties zijn om via Wireless Play samen met drie vrienden enkele kerkers uit te kammen, samen met de mogelijkheid om items die je tijdens zulke missies tegen het lijf loopt onderling te ruilen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties