Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe film Resident Evil in de maak

Met Mila Jovovich, volledig in 3D.

Volgens Shock Till You Drop, een website die rond filmnieuws draait, zijn de opnames voor een nieuwe Resident Evil film zopas in Totonto, Canada van start gegaan. De film zal Resident Evil: Afterlife heten.

De studio's verantwoordelijk voor de productie zijn Screen Gems en Constantin Film. Paul W.S. Anderson kruipt opnieuw in de huid van regisseur en heeft eveneens het script voor de film geschreven.

Ook actrice Milla Jovovick zien we terugkeren als heldin Alice. Andere rollen zijn weggelegd voor Ali Larter als Claire Redfield, en Spencer Locke als K-Mart. Deze personages kwamen ook al ten tonele in Resident Evil: Extinction, de meest recente film rond de horrorgame van Capcom.

Deze keer zal ook Claire haar broer, Chris Redfield zijn opwachting maken. De acteur die deze rol voor zijn rekening neemt is Wentworth Miller, die we allemaal beter kennen als Mr. Prison Break. Shawn Roberts sluit het rijtje af als Wesker.

Regisseur Anderson kon nog niet veel kwijt over de inhoud van Resident Evil: Afterlife, maar liet wel weten dat "Alice haar gevecht met The Umbrella Corporation niet afgelopen is. De laatste keer dat we haar zagen liet ze weten dat ze hen nog wel te pakken zou krijgen. Nu is het tijd om die belofte waar te maken".

De film wordt volledig in 3D opgenomen en moet ergens in het najaar van 2010 in de bioscoop te vinden zijn.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties