Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe FIFA 18 Career features toegelicht

Voor de carrièretijgers.

EA Sports heeft de nieuwe Career features in FIFA 18 toegelicht. De ontwikkelaar probeert met de veranderingen meer diepgang en realisme te creëren.

Om te beginnen is er een nieuw transfersysteem waarbij je zelf actief aan de onderhandelingen deelneemt. Zo spreek je met spelers, managers en zaakwaarnemers over zaken als salaris, contractduur en bonussen.

Daarnaast draait de carrièremodus op de pc, PlayStation 4 en Xbox One dit keer volledig op de Frostbite Engine. Dat houdt onder meer in dat belangrijk nieuws rondom de club door middel van korte video's in beeld gebracht wordt.

Tot slot zijn er meer dan vijftien nieuwe skill games aan de trainingen toegevoegd, kun je eenvoudiger spelers wisselen, zijn er nieuwe teamstijlen en is er betere sfeer in de stadions.

Eerder lekte mogelijk al de FIFA 18 demo releasedatum. Wil je meer over de voetbalgame weten? Hier lees je alle FIFA 18 info die je moet weten.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties