Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe FIFA 17 Ultimate Team (FUT) gamemodi bekendgemaakt

FUT Champions en Squad Building Challenges.

Electronic Arts heeft de nieuwe kenmerken van FIFA 17 Ultimate Team (FUT) onthuld. Zo maken onder meer FUT Champions en Squad Building Challenges hun opwachting.

Nieuw in de modus is het onderdeel FUT Champions. Je kunt je elke week middels een knockout-toernooi voor de Weekend League kwalificeren waarin je in-game beloningen kunt winnen. Daarnaast is er maandelijkse ranglijst waarin je nog meer items kunt winnen.

Andere aanpassingen in FIFA 17 Ultimate Team zijn de Squad Building Challenges, met diverse scenario's onderverdeeld in Basic, Advanced en Leagues die regelmatig worden geüpdatet. Enkele van die uitdagingen zijn gebundeld in groepen waarmee je ook weer in-game beloningen kunt verdienen. Squad Building Challenges is tevens in de Companion App geïntegreerd.

Daarnaast worden er tien nieuwe Legends aan het sterrenassemblee toegevoegd. Onder meer Marc Overmars, Paul Scholes en Carles Puyol maken hun opwachting in FIFA 17 Ultimate Team. De voetballegendes zijn exclusief voor Xbox 360- en Xbox One-bezitters.

De afgelopen dagen onthulde de ontwikkelaar de nieuwe kenmerken van FIFA 17 Pro Clubs en FIFA 17 Career Mode. De voetbalgame lanceert op 29 september op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties