Skip to main content

Nieuwe FIFA 17 Pro Club features onthuld

Nieuw spelerontwikkelingssysteem, meer personalisatie team.

EA Sports heeft de nieuwe kenmerken van Pro Clubs in FIFA 17 bekendgemaakt. Zo introduceert de ontwikkelaar een nieuw spelerontwikkelingssysteem die gebaseerd is op feedback van de fans.

In de modus ligt de nadruk vooral op teamwerk en samenwerking. Na elke wedstrijd krijg je een beoordeling van 0 tot en met 10. Je positie op het veld bepaalt uiteindelijk het tempo waarin bepaalde aspecten van je speler groeien. Zo ontwikkelt bijvoorbeeld een spits zich sneller in schieten dan in het maken van tackles.

Daarnaast zie je door middel van grafieken de progressie van alle individuele eigenschappen. Door middel van in-game verdiende Skill Points kun je vaardigheden als fysieke actie, verdedigen, dribbelen, passes, schieten, snelheid of doelverdediging verbeteren. De vaardigheidspunten zijn dus beperkt inzetbaar.

Profclubs geeft je nu tevens meer vrijheid in het personaliseren van je team. Zo heb je dit keer de keuze uit 24 tenuesjablonen, met de optie primaire, secundaire of tertiaire kleuren aan te pasen. Ook het clublogo is naar eigen smaak aan te passen.

Eerder maakte EA Sports details over de nieuwe FIFA 17 Career Mode features bekend. Lees hier alle FIFA 17 info die we voor je verzameld hebben.

Read this next