Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe FIFA 17 Career Mode features onthuld

Oprotpremies niet inbegrepen.

EA Sports heeft de nieuwe functies van Career Mode in FIFA 17 onthuld.

Zo krijgt de voetbalgame 'totale clubmanagement' in diens carrièremodus. Het bestuur van je club geeft je doelstellingen voor de korte en lange termijn die zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën: binnenlands succes, Europees succes, naamsbekendheid, financieel en jeugdafdeling. Het promoveren van jeugdspelers, terugkeren naar het hoogste niveau en contracteren van topspelers zijn enkele voorbeelden van die doelstellingen.

Daarnaast is in de Career Mode het financieel systeem aangepast. Je krijgt nu een gedetailleerd overzicht van je inkomsten uit transfers, uitgeleende spelers, wedstrijden, media en merchandise. Ook de uitgaven voor salarissen, jeugdfaciliteiten, stadiononderhoud en reiskosten zijn in kaart gebracht.

Tot slot kun je uit elf managers kiezen die langs de zijlijn het team instrueren en is de Japanse J-League aan de lijst met competities toegevoegd.

De FIFA 17 release is 29 september. De voetbalgame komt dan voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit. Hier lees je alle FIFA 17 details die tot dusver bekend zijn.

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties