Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Elden Ring trailer onthult meer over het verhaal

Nu met extra dood en verdoemenis.

From Software heeft tijdens de Game Awards een nieuwe trailer voor Elden Ring op de wereld losgelaten. De trailer onthult meer over het verhaal van de game, al blijft de ontwikkelaar naar goede gewoonte bijzonder vaag. De trailer is volledig in CGI, en zou eventueel ook het introfilmpje voor de game kunnen zijn.

In de trailer vertelt een vrouw over hoe de 'Rune of Death' werd gestolen, waarna de Demigods of halfgoden uitstierven. Vervolgens brak een een grote oorlog uit en een groot gevecht tussen de twee sterkste overgebleven halfgoden, General Radahn en Malenia the Severed. In de puinhoop die daaruit volgt is het wachten op de komst van de 'Elden Lord'.

Wat dat precies allemaal betekent, ontdek je binnenkort zelf. De Elden Ring releasedatum staat gepland voor 25 februari 2022. In afwachting lees je hier onze Elden Ring preview.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties