Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Elden Ring patch breidt de summon-functie uit

Bloodhound Step krijgt nerf.

Ontwikkelaar From Software brengt vandaag Elden Ring patch 1.06 op alle platformen uit. Die patch zorgt voor wijzigingen aan de balans van de game, bug fixes en veranderingen aan de multiplayer.

Dankzij de update kun je nu summoning signs naar summoning pools in meerdere (verre) gebieden sturen. Daarnaast is het ook mogelijk om veraf gelegen gebieden binnen te vallen.

Daarnaast werden de Greatsword, Curved Greatsword and Great Hammers aangepast. Om die reden zijn de Corpse Piler weapon skill en Bloodhound Step Ash of War zwakker gemaakt.

Cover image for YouTube videoELDEN RING Review - Koning der Souls?

Daar stopt het niet, want ook zogeheten 'invincibility frames' zijn verlaagd waardoor spelers minder makkelijk aanvallen van tegenstanders kunnen ontwijken in de PvP-modus.

Wat je nog meer mag verwachten van Elden Ring patch 1.06, ontdek je op de website van Bandai Namco. Wie echter meer wilt weten over de bovenstaande game, klikt best eens door naar onze Elden Ring walkthrough en gids

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties