Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe EA Sports FC 24 features onthuld

Vrouwenvoetbal staat in de A-kern.

Uitgever Electronic Arts onthult alle nieuwe features van EA Sports FC 24 in een persbericht. Zo krijgt vrouwenvoetbal een groter aandeel krijgt in deze game.

Naast de Champions League, Europa League, Conference League en Super Cup tekent namelijk ook de Champions League voor vrouwen present in deze titel. Verder krijg je qua vrouwencompetities ook toegang tot de Google Pixel Frauen-Bundesliga en Liga F.

Daarnaast kun je voor het eerst ook vrouwenteams samenstellen in de FIFA Ultimate Team-mode en bevat de Pro Clubs-mode cross-play.

Dankzij de nieuwe HyperMotionV-technologie en de Frostbite Engine zien de lichamen van spelers en animaties er veel realistischer uit. Met de Play Styles-functie kun je de unieke vaardigheden van spelers zoals Haaland en Vinicius Junior uitvoeren.

Eerder onthulde Electronic Arts ook al de EA Sports FC 24 release en de officiële EA Sports FC 24 cover met Haaland.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties