Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe DS-game Tony Hawk heet 'Motion'

Binnenkort een tilt sensor voor de DS?

Activision Blizzard lijkt de Tony Hawk-franchise dit jaar wat rust te gunnen, maar dat belet de ontwikkelaar niet om bij het Australia Ratings Classifications Board - hoe meer belangrijke woorden, hoe meer vreugd - een nieuwe DS-game rond de skateheld vast te laten leggen.

Zo zagen we vandaag opeens het spel Tony Hawk's Motion voor de Nintendo DS op de website van de Australische organisatie opduiken. Veel meer dan wat technische, oninteressante informatie geeft Activision Blizzard nog niet prijs. De titel van het spel activeerde daarentegen wél onze grijze hersenmassa.

Wij menen ons namelijk te herinneren dat Activision ooit liet weten dat het nieuwe spel rond Tony Hawk voor de DS gebruik zou maken van "een nieuwe technologie die we tot nu toe nog niet eerder op de DS hadden gezien".

Zullen we de handheld van Nintendo binnenkort kunnen uitbreiden met een tilt sensor? Of is het gewoon louter toeval dat de nieuwe draagbare Tony Hawk-game als titel 'Motion' heeft gekregen? Voorlopig moeten we nog wachten op een officieel antwoord.

Getagged als

Reacties