Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Dragon Age: Dreadwolf beelden gelekt

RPG of hack-and-slash?

Via Reddit zijn er nieuwe beelden gelekt van Dragon Age: Dreadwolf, de nieuwe RPG van Bioware. In de blogpost beweert de auteur van de post dat hij de beelden van een playtester heeft gekregen.

Bioware is sindsdien druk in de weer om de gelekte screenshots en overal te verwijderen, maar deze zijn nog her en der te vinden. Volgens de auteur op Reddit heeft hij in totaal meer dan 20 minuten aan beeldmateriaal gezien.

In de playtest zou onder andere het gevechtsysteem van Dragon Age: Dreadwolf te zien zijn. Dat zou in tegenstelling tot eerdere Dragon Age-games veel actiever zijn en sterk geïnspireerd zijn door de God of War reboot uit 2018.

Cover image for YouTube videoDragon Age: Dreadwolf - "Who is The Dread Wolf?" Trailer

Zo kun je combo's uitvoeren en speciale vaardigheden gebruiken. Voorlopig is het nog niet mogelijk om je party members aan te sturen, al kan dat in latere versies van de game nog veranderen. Ook kun je voor het eerst in de reeks springen.

Ten slotte merkt de Reddit-poster ook op dat de animatiekwaliteit van de game nu al een stuk indrukwekkender is dan die van eender welke andere Bioware-game.

Heb je nog geen ervaring met de reeks? Momenteel kun je je alvast wat inwerken met de animatiereeks Dragon Age: Absolution.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Dreadwolf

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties