Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe DLC voor Shogun 2

"Rise of the Samurai" in september.

The Creative Assembly heeft een nieuw DLC pakket aangekondigd voor hun RTS Total War: Shogun 2. Het pakket, dat Rise of the Samurai zal heten, komt eraan in september. De DLC zal een nieuwe campaign bevatten die zich 400 jaar voor de gebeurtenissen in de standaard game afspeelt. Je zal deelnemen aan de Gempei War, waarin de Samurai zich tot heersende klasse van Japan knokten.

Je mag alvast zes nieuwe clans verwachten, en daarnaast ook nog vier nieuwe heroes, vier nieuwe agents, zestien nieuwe eenheden op land, tien nieuwe schepen, tien nieuwe mons en tien nieuwe retainers. Onder de nieuwe agents mogen we de Shiraboyshi en de Junsatsushi Inspectors rekenen.

De DLC zal €6.99 kosten, en is nu al beschikbaar voor pre-order op Steam. Naast de betalende DLC zal er op dezelfde dag ook een gratis patch uitkomen.

De intro van Shogun 2

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties