Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe DLC Resident Evil op komst?

Capcom vraagt fans wat ze willen.

Het is alweer sinds maart geleden dat Resident Evil 5 uitkwam en het spel heeft sinds haar release slechts één enkel stukje downloadable content mogen verwelkomen, en dan kreeg de befaamde "Versus Mode" ook nog eens te kampen met heel wat kritiek van gamers en pers. Zo bleek dat de content al op het schijfje van het spel te vinden was, en dat je enkel moest betalen voor een code die de versus mode zou ontgrendelen.

De mensen bij Capcom laten het echter niet aan hun hart komen en vragen fans op hun eigen forum wat ze in de toekomst nog allemaal willen zien verschijnen rond Resident Evil 5. "Ik vroeg aan mensen wat ze in gedachten hadden voor RE5, en op een mum van tijd waren er honderden berichten terug te vinden in de desbetreffende tread en hadden tienduizenden mensen de reacties doorgenomen," aldus Christian Svensson, een grote man bij Capcom.

"Ik heb vervolgens de tread aan het team achter Resident Evil 5 laten zien en er zijn momenteel aardig wat gesprekken aan de gang daardoor." Geen bevestiging dus, maar wie weet krijgen we binnenkort meer te zien van de survival horrorgame.

Reacties