Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe DLC Castle Crashers (UPDATE)

Nu ook prijs en datum bekend.

Zoek je een spel dat perfect dienst kan doen om een avondje bier drinken met de vrienden nog een tikkeltje leuker kan maken en bezit je een Xbox 360? Dan is de aankoop van Castle Crashers misschien wel een van de slimste beslissingen die je ooit zult maken. Het spel bevat een brute offline coöperatieve modus waarin het afslachten van alles wat je tegenkomt centraal staat, en zeg nu zelf, welk ziek hartje gaat daar nou niet sneller van slaan?

Mocht de harde schijf van je Xbox 360 al uitgerust zijn met Castle Crashers, dan heeft ontwikkelaar Behemoth vandaag goed nieuws voor je. Binnenkort - men wil nog geen releasedate vrijgeven - zal er namelijk een gloednieuw stukje downloadable content te vinden zijn voor het spel, genaamd 'The Necromantic Pack'.

Deze DLC zal twee nieuwe personages aan het spel toevoegen, zijnde de Necromancer (wiens magische krachten blijkbaar ongelofelijk zullen zijn) en de Cult Minion. Ook krijgen dierenliefhebbers de kans om een nieuw beest te rekruteren in de vorm van Dragonhead. Bovendien zal het wapenarsenaal wat omvangrijker worden doordat ook de NG Skull Mace en - hell yeah - een heuse kettingzaag hun opwachting maken in de aankomende downloadable content.

Hoeveel The Necromantic Pack zal gaan kosten is momenteel nog onduidelijk. Binnenkort viert Behemoth trouwens de eerste verjaardag van Castle Crashers, misschien de perfecte gelegenheid om wat speciaals rond het spel te doen?

UPDATE

De "Necromantic" DLC van Castle Crashers zal vanaf 26 augustus beschikbaar zijn voor een luttele 160 MS Points.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties