Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe DJ Hero, Transformers en X-Men

Vervolgen komen in de loop van 2011 uit.

Activision heeft tijdens een gesprek over haar financiële status laten weten welke titels we zoal mogen verwachten in 2011. Het ziet ernaar uit dat het vooral over sequels zal gaan.

Exacte informatie ontbreekt nog, maar verwacht alvast een nieuwe titel binnen de DJ Hero reeks, een verse Transformers game en een zoveelste spel rond X-men. Verder zal, hoogstwaarschijnlijk rond het einde van 2011, de volgende Call of Duty game verschijnen, samen met een nog onaangekondigd spel voor kinderen.

Niet zo heel interessant dus, al moeten we zeggen dat al deze titels opvolgers zijn voor spellen die bij ons een redelijke goede score binnen wisten te halen. Zo gaven we DJ Hero 2 in onze review een dikke negen op tien mee, terwijl we vonden dat Transformers: War for Cybertron alvast beter was dan de Michael Bay films rond de robots.

Wij vragen ons momenteel vooral af of Activision nog een gloednieuwe IP in de startblokken heeft staan voor volgend jaar. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan het ontdekken van een compleet vers spelconcept?

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties