Skip to main content

Nieuwe details Spider-Man bekend

Overladen met informatie.

Insomniac Games maakt in een interview met het tijdschrift Game Informer veel nieuwe Spider-Man details bekend. Onlangs is ook de Spider-Man release onthuld.

De wereld van Spider-Man is vele malen groten dan dat van Sunset Overdrive, de laatste open wereld game van de studio. Spelers kunnen gebruik maken van de metro om snel grote stukken af te leggen.

Er is een season pass die meer content toevoegt, maar er zijn geen microtransacties. De game bevat onder andere kostuums om te verzamelen. Die speel je vrij zonder daarvoor geld te hoeven betalen.

Bekijk op YouTube

De nadruk ligt op Spider-Man, maar zijn grote liefde Mary Jane is ook een speelbaar personage. Het is nog onduidelijk of je uiteindelijk met meer personages aan de slag kunt.

Er is een uitgebreide Photo-modus waarin je de avonturen van Spider-Man vast kunt leggen. Het is ook mogelijk om met NPC's op de foto te gaan en ze bijvoorbeeld een high five te geven. Tot slot draait de game op zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 4 Pro met 30 frames per seconde.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Spider-Man release, gameplay en alles wat we weten.

Read this next