Skip to main content

Nieuwe details Pokémon Sword en Shield-uitbreidingspas onthuld

De G-Max!

Via een Nintendo Direct Mini lossen Nintendo en Game Freak meer details over het eerste deel van de Pokémon Sword en Shield-uitbreidingspas. De nieuwe content speelt zich af op The Isle of Armor en heeft tal van verrassingen voor je in petto.

Op The Isle of Armor trainen jij en je Pokémon in een dojo onder het toeziend oog van meester Mustard. Wanneer je in je opzet slaagt, krijg je de legendarische Pokémon Kubfu en start er een nieuwe uitdaging in een van de twee Towers of Two Fists. Als je de Tower of Darkness of de Tower of Waters voltooit, evolueert Kubfu in Urshifu. In de eerste toren leert die Pokémon bovendien Single Strike Style, in de tweede toren Rapid Strike Style.

Bekijk op YouTube

Naast dat nieuwe avontuur krijgen de eindevoluties van je starters hun eigen Gigantamax-vormen en specifieke aanvallen. Zo krijgt Rillaboom Drum Solo, leert Cinderace Fireball en kent Inteleon ineens Hydrosnipe . Wanneer een van die Pokémon zo'n aanval doet, is hij tijdelijk immuun voor de aanvallen van zijn kleinere tegenstanders. Verder krijg je dankzij de uitbreidingspas meer kapsels, kledij en League Card-aanpassingsopties in de vorm van achtergronden, effecten en kaders.

De The Isle of Armor-uitbreiding komt eind juni uit. Eigenaars van de uitbreidingspas krijgen op 31 augustus bovendien de pet en het tricot van Leon als pre-order. Als extraatje kom je nu Copperajah, Duraludon, Garbodon of Charizard vaker tegen in Max Raids.Welke van die vier Pokémon je precies tegenkomt, hangt van de versie die je bezit. Wil je meer weten over de nieuwe generatie Pokémon-games, dan verwijzen we je graag door naar de Pokémon Sword en Shield review van Bert.

Read this next