Skip to main content

Nieuwe details bekend over Obsidian-RPG Avowed

De nieuwe Skyrim?

Via Windows Central zijn er nieuwe details bekendgemaakt over Avowed, de nieuwe RPG van Obsidian Entertainment. De game heeft zowel qua combat als qua setting heel veel weg van Skyrim.

Zo kun je net als in Skyrim met je beide handen een wapen of spreuk hanteren. Daarnaast krijg je ook de keuze tussen verschillende classes.

Aangezien Avowed zich in hetzelfde universum als Pillars of Eternity afspeelt, komen veel spreuken uit die game eveneens terug. Zo ga je vijanden te lijf met Jolting Touch of tweehandige vuurballen. Ook iconische vijanden uit Pillars of Eternity zoals de Xaurips keren terug.

Bekijk op YouTube

Volgens Windows Central is Avowed wel een stuk kleurrijker dan Skyrim. Daarnaast bevat de game ook omgevingen die je gedeeltelijk kunt vernietigen. Zo kun je wegversperringen verschroeien met een welgemikte vuurbal.

het is nog onduidelijk wanneer Avowed uitkomt, maar de releasedatum is vermoedelijk nog niet voor binnenkort. Naast die game werkt Obsidian Entertainment momenteel ook aan The Outer Worlds 2.

Read this next