Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Destiny 2-uitbreidingen voor de komende drie jaar aangekondigd

Het lot is gamers gunstig gezind.

Bungie licht alvast een tipje van de sluier omtrent de toekomst van Destiny 2. Naast de aankondiging van Destiny 2: Beyond Light weten we nu ook dat The Witch Queen DLC in 2021 lanceert en dat we in 2022 de Lightfall-uitbreiding krijgen. Van Destiny 3 is voorlopig geen sprake.

Dat er voorlopig geen derde game in de reeks komt, ligt volgens Bungie aan de grootte van Destiny 2. Daarnaast wil het bedrijf de huidige content niet achterlaten door 'een ander getal op de cover te plaatsen'. In plaats daarvan wil de ontwikkelaar minder gespeelde content uitfaseren via de zogenaamde Destiny Content Vault of DCV.

Zo verdwijnen in 2020 de locaties Mars, Io, Titan, Mercury en Leviathan en maken Europa, Cosmodrome, Moon, Tangled Shore, Dreaming City, European Dead Zone en Nessus hun opwachting. Verder krijgt de game ook een next-gen upgrade die ervoor zorgt dat je Destiny 2 in 4K en aan 60 FPS kunt spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Als laatste keert de Destiny 1 raid Vault of Glass volgend jaar terug en spelen PlayStation 4- en Xbox One-spelers weldra samen met die op de PlayStation 5 of Xbox Series X.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties