Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Deathloop trailer toont integratie met DualSense controller

Handig.

Sony heeft een nieuwe trailer voor Deathloop uitgebracht. Daarin is te zien hoe de nieuwe game van Arkane Studios gebruikmaakt van unieke PlayStation 5-functionaliteiten op de DualSense-controller zoals haptic feedback en adaptive triggers.

Door de adaptive triggers voelt elk wapen in de game anders aan. Wanneer je wapen geblokkeerd is, zal dit bijvoorbeeld ook het geval zijn voor de rechtertrigger op je controller. Via de haptic feedback zijn de trillingen die je voelt dan weer afhankelijk van of je aan het lopen of sluipen bent.

Cover image for YouTube videoDeathloop - Official Next-Gen Immersion Trailer | PS5

Ook de ingebouwde speaker in de DualSense wordt gebruikt. Berichten die je via een walkietalkie ontvangt, wordt via die speaker afgespeeld.

Deathloop komt op 14 september uit voor pc en PlayStation 5. Hoewel Arkane Studios en moederbedrijf Bethesda vorig jaar zijn overgenomen door Microsoft, komt Deathloop ten vroegste in september 2022 naar de Xbox.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Deathloop

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties