Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Counter-Strike: Global Offensive map Canals gelanceerd

Vecht het uit in Venetië.

Valve lanceert de nieuwe Canals map voor Counter-Strike: Global Offensive. Canals is op de Italiaanse stad Venetië gebaseerd.

De map gebruikt echt bestaande locaties als basis. Daardoor heeft iedere omgeving zijn eigen unieke stijl en zorgt de onconventionele layout voor nieuwe tactieken en gameplay.

Verder heeft Valve de Spectrum Case aan de game toegevoegd. Deze loot box bestaat uit verschillende weapon skins, waaronder een speciale skin voor je mes. Alle skins zijn door de community zelf gemaakt.

De game was onlangs nog in het nieuws omdat Valve Counter-Strike: Global Offensive valsspelers met AI opspoort. Daarnaast is Dust2 uit de competitieve maprotatie voor Counter-Strike: Global Offensive gehaald.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties