Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe concept art TimeSplitters 4

Spel komt voorlopig echter nooit uit.

Twee jaar geleden, in 2008, gaf ontwikkelaar Free Radical aan dat ze failliet waren. De naam van deze studio zegt je misschien niet meteen wat, maar deze jongens en meisjes waren in het verleden verantwoordelijk voor de ongelofelijk toffe TimeSplitters reeks. Ooit was er nog sprake van een vierde deel dat uit zou komen voor de PS3, X360 en Wii, maar voorlopig ziet het ernaar uit dat die game er nooit zal komen.

Toch heeft een van de concept designers die werkte aan TimeSplitters 4, zijnde Nick Carver, besloten om wat van zijn tekeningen die hij voor het spel gemaakt had online te plaatsen. Hieronder kun je deze bekijken.

In 2009 besloot ontwikkelaar Crytek een bod te doen op Free Radical, wat uiteindelijk voor de oprichting van Crytek UK zorgde. Momenteel werken de ex-Free Radical werknemers aan de multiplayer van Crysis 2.

Toch blijven we hier op de redactie steevast hopen dat we ooit TimeSplitters 4 zullen mogen spelen. De eerste drie delen waren ongetwijfeld drie van de beste (console) shooters ooit!

Getagged als

Reacties