Skip to main content

Nieuwe Call of Duty: Vanguard multiplayer gameplay getoond

Nieuwe Patrol-modus ook toegelicht.

Sledgehammer Games heeft zojuist een uitgebreide nieuwe video voor Call of Duty: Vanguard gelanceerd. Daarin wordt dieper ingegaan op de verschillende multiplayermodi die je tijdens de bèta-weekends en in de definitieve game kunt spelen.

Bij de release op 5 november kun je in de traditionele modi zoals Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination en Search & Destroy aan de slag op zestien verschillende maps. Daarnaast zijn er ook vier maps voor 2v2 Gunfights en eentje voor Champion Hill.

Bekijk op YouTube

In de video is ook Patrol voorgesteld, een nieuwe modus die gebaseerd is op Hardpoint. Het is een objective-based mode met een scoring zone die constant in beweging is.

De komende weekends kun je de game alvast uitgebreid proberen. Van 10 tot en met 13 september is er een eerste bèta voor wie een PlayStation pre-order heeft. Van 17 tot en met 20 september zijn ook spelers met een pre-order op de pc of Xbox aan de beurt, evenals alle PlayStation-spelers. Vanaf 18 september komt er dan een volledige open bèta waaraan iedereen kan deelnemen.

Wil je meer weten over de game? Wij hebben alle Call of Duty: Vanguard info voor je verzameld.

Read this next