Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Call of Duty: Modern Warfare en Warzone patch is 66GB groot op Xbox One

Niet voor pc en PS4.

Om de grafische bug in Call of Duty: Warzone en Modern Warfare te verhelpen, moeten Xbox One-gebruikers een patch van 66 gigabytes downloaden. Dat is vrij opmerkelijk als je weet dat de downloadgrootte van de Season 5 update maar 36 gigabytes bedroeg.

Voor de pc en PlayStation 4 is de update een stuk kleiner, niet veel groter dan anderhalve gigabyte. Dat komt volgens Microsoft door een andere bug die ervoor zorgt dat Xbox One-gebruikers bepaalde bestanden opnieuw moeten downloaden.

Dat de nieuwe patch zo groot, schiet bij bepaalde Xbox One-gebruikers in het verkeerde keelgat. Niet iedereen heeft namelijk toegang tot een snelle internetverbinding of een ongelimiteerde downloadlimiet. Omdat je de nieuwe patch eerst moet downloaden en installeren, kunnen bepaalde gebruikers de komende dagen de game niet spelen.

Naast een grote patch krijgt de Bruen MK9 een zware nerf in Modern Warfare en Warzone. Wil je meer weten over Warzone? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties