Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare trailer focust op verhaal

Jon Snow als schurk.

Een nieuwe trailer voor Activision's Call of Duty: Infinite Warfare toont details over het verhaal van de game. Zo is onder andere Kit Harrington (bekend als Jon Snow in Game of Thrones) zichtbaar als de vijandige Admiraal Kotch. Ook is de aanval die de game in gang zet te zien.

Infinite Warfare draait om een toekomstige oorlog tussen het op aarde gevestigde UNSA (United Nations Space Alliance) en de SDF (Settlement Defense Front), dat de buitenaardse koloniën vertegenwoordigt.

De trailer toont hoe het SDF onder leiding van Admiraal Kotch een verrassingsaanval uitvoert waarin bijna alle schepen van de UNSA vernietigd worden. Als kapitein Nick Reyes is het daarna aan jou om met één van de twee overgebleven schepen de tegenaanval te openen.

Naast de setting laat de trailer ook meerdere van je crewleden zien. Ook komt Kotch's handlanger aan bod, ingesproken door UFC-vechter Conor McGregor.

Call of Duty: Infinite Warfare komt uit op 4 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Spelers die de Legacy of Deluxe edities kopen, krijgen daar Modern Warfare Remaster bij.

Volgende maand opent de Infinite Warfare multiplayer bèta. Elders lees je alles wat we over Call of Duty: Infinite Warfare weten.

Over de auteur

Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties