Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Call of Duty: Black Ops 4 multiplayermodus Heist onthuld

Tijdens beta speelbaar.

Ontwikkelaar Treyarch heeft een nieuwe multiplayermodus voor Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd.

In Heist nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op. Het doel is als eerste een geldzak op te pikken en naar een inzamelpunt te brengen.

In de nieuwe multiplayermodus vind je health en munitie op divers locaties in de map. Wapens, perks en andere gear schaf je met verdiend in-game geld aan. Elke speler begint uiteindelijk met niks, maar bouwt zijn loadout elke ronde verder uit.

Daarnaast kun je in Heist niet ongelimiteerd doodgaan en weer spawnen. Een ander verschil ten opzichte van andere multiplayermodi is dat je gerevived kunt worden nadat je geknockt bent.

Ontwikkelaar Treyarch lijkt dus niet alleen naar Battlefield Hardline gekeken te hebben, maar ook inspiratie uit het battle royale-concept te halen. Het belooft hoe dan ook een andere multiplayerervaring te worden dan je van de shooterreeks bent.

Heist is dit weekend tijdens de tweede Call of Duty: Black Ops 4 beta op de pc, PlayStation 4 en Xbox One speelbaar.


Wil je meer weten? Hier lees je over de Call of Duty: Black Ops 4 release, multiplayer, zombies, battle royale, DLC en alles wat we weten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties